Arttu

Hei ! lähettäkää Artun Valmentajamaksuista ja vuosimaksuista ja kuukausimaksuista tietoa . Arttu palaa näillä näkymin kuvioihin 15.3 alkaen ehkä huhtikuun alusta ! minun sähköposti on arto(piste)peltokoski(miuku)gmail(piste)com !

Mika

Kausimaksut ja Valmentajamaksut vuodelle 2020 kattavat kalenterivuoden 2020 halli-ja ulkovuorot sekä valmennuksen, Palloliiton lisenssin ja vakuutuksen.
Kausimaksu 290€ maksetaan kahdessa erässä ,1. erä 145€ tammikuun loppuun ja 2. erä 145€ huhtikuun loppuun mennessä.
Valmentajamaksun saa maksaa kuukausittain tai vaikka kerralla koko vuodesta, kunhan muistaa eritellä sen viestit osaan.

Kuitti kausimaksun 1. erästä +tammikuun valmentajamaksusta tulee esittää treeneissä valmentajalle tai joukkueenjohtajalle tammikuun aikana, treeneihin ei voi tulla helmikuussa ennen kuin kuitin on esittänyt.

Maksaminen : Nordea FI39 1107 3500 7558 67
Saaja OPS-juniorit
Viestit kenttään AINA pelaajan nimi ja eriteltynä mitä maksu koskee.
esim. LEO MESSI, 2020 Kausimaksu 1.erä 145€+valmentajamaksu 20€(tammikuu 2020)

Mika

Tämä koskee kaikkia !
Pois lähtevän valmentajan läksiäisiä vietetään 13.10. Klo 18 Göremessä. Tämä viesti ei pitäisi näkyä hänellä ja tästä ilmoitetaan hänelle vasta 06:n pelissä 13.10.
Lahjaan vapaaehtoinen maksu 10€ ,voi antaa valmentajille treeneissä.
Tähän viestiin ei saa vastata tälle palstalle.
Göreme antaa alennuksen kaikille OPSilaisille.
Yritetään pitää tämä yllätyksenä.

(poistettu pelaaja)

Hyvää juhannusta kaikille joukkueen jäsenille ja vanhemmille

Kiitos samoin!

Jyrki

OPS juniorit verkkatakki otettu talteen Maikkulan kentältä.

Jyrki

Tuon takin Maikkulaan.

Olli

Kiitos takin toimituksesta 😊

(poistettu pelaaja)

Laitoin kuvia tänne 06-joukkueen helatorstai-viikonlopun peleistä. En osannut asetuksista laittaa niin, että ne eivät näkyisi julkisesti, joten jouduin poistamaan ne. Kaikki ei varmaan halua että kuvia voi katsella kuka vaan. Onko niitä mahdollista jakaa niin, että eivät näy ilman kirjautumista?

(poistettu pelaaja)

Kuka tahansa voi netissä mennä osoitteeseen https://ops06.nimenhuuto.com ja ilman kirjautumista nähdä kaikki julkiset kansiot ja julkiset tiedostot, joita OPS 06 sivulla on julkaistu.

Kaikki lisätty materiaali on lähtökohtaisesti julkista. Vain jos laittaa tiedostoja ladatessa päälle rastin ”Näytä vain joukkueen jäsenille” tiedostot eivät näy ulkopuolisille. Ulkopuoliselle tulee tässä tapauksessa ilmoitus ”Ole hyvä ja kirjaudu sisään”.

Esim, tämä mainittu kuva on vain jäsenille, tämän voi jakaa vaikka sähköpostissa: https://ops06.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Piirisarjajoukkueet_2018.PNG&id=829710

Halutessasi katso tarkemmin: Ohjeet/JulkisetJaJäsenille.pdf

Kiitos Terho!